Η ιστορία μας

Το 1993, ο ιδρυτής της εταιρείας μας και ο έως σήμερα ιδιοκτήτης της, Δαλκάς Χρήστος, με την εμπειρία του στο χώρο, την εργατικότητα και τον ενθουσιασμό του να βοηθήσει τους εργαζόμενους να μείνουν ασφαλείς, πέρασε από την ιδέα στην πράξη δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την DELTA SAFETY, η οποία δραστηριοποιείται στα Μέσα Ατομικής Προστασίας έως και σήμερα.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια, η εταιρεία αναπτύσσεται με πολλές και συνεχείς επενδύσεις σε νέα καινοτόμα προϊόντα και σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Σήμερα, έχοντας υλοποιήσει πολλούς από τους καθορισμένους της στόχους, θέτει νέες προκλήσεις, αποτελώντας μια σύγχρονη και αρκετά υγιή επιχείρηση, έτοιμη να διαχειριστεί από την νέα γενιά η οποία βαδίζει με τις ίδιες προσδοκίες και την ίδια φιλοσοφία. Με σεβασμό, κύρια αξία της φιλοσοφίας της, προς τους πελάτες αλλά και τους ανταγωνιστές της, η εταιρεία έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ ισχυρό όνομα στην ελληνική αγορά.

Η δραστηριότητα της εταιρείας μας, γίνεται σε εγκαταστάσεις 1.000τμ στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι με εύκολη πρόσβαση, με σύγχρονους εξωτερικούς, από την εταιρεία , αποθηκευτικούς χώρους, οχήματα και εξοπλισμό, λειτουργώντας πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας σύγχρονα Μέσα Ατομικής Προστασίας, σε οποιαδήποτε εφαρμογή. (Ναυτιλία, Βιομηχανία, Τεχνικές Κατασκευές και πολλά άλλα.)

Η εταιρία διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων Μέσων Ατομικής Προστασίας, η οποία είναι διαθέσιμη προς προβολή στο site www.deltasafety.gr. Εκτιμώντας την εμπιστοσύνη της αγοράς, η εταιρεία μας, εξακολουθεί να τηρεί ως βασική της επιδίωξη το “Η ασφάλεια σας, είναι δική μας προτεραιότητα!”.