Ως πελάτης της Deltasafety έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, εάν αλλάξατε γνώμη, το μέγεθος δεν σας κάνει, η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό. Η ομάδα της Deltasafety προσπαθεί να μην αποστέλλει προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στα ποιοτικά κριτήρια της ομάδας μας!

Αφού παραλάβετε το προϊόν, έχετε εκ Νόμου το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα  επιστροφής. Επικοινωνήστε με την Deltasafety για να μπορέσετε να επιστρέψετε το προϊόν.

Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην Deltasafety μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημέρα κατά την οποία γνωστοποιήσατε στην εταιρεία την θέλησή σας να υπαναχωρήσετε, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς.

Προκειμένου να κάνουμε αντικατάσταση των προϊόντων, θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Αυτό προϋποθέτει και την πρωτότυπη συσκευασία καθώς και τις ετικέτες και ταμπέλες να βρίσκονται ακόμη επάνω στο προϊόν. Θα παρακαλούσαμε τα προϊόντα να είναι μέσα σε ξεχωριστή συσκευασία για την προστασία τους κατά την μεταφορά προς εμάς.

Υπάρχει μια χρέωση 5€ η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής (προς και από τον αγοραστή) και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σας υπενθυμίζουμε πώς μπορείτε να αποστείλετε την επιστροφή σας με όποιο τρόπο εσείς θεωρείτε σωστό. Η επιλογή του τρόπου επιστροφής δεν είναι δεσμευτική και επιτακτική.

Καθώς δεν κρατάμε μεγάλο στοκ πιθανόν να μην μπορούμε να σας κάνουμε αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος.

Εάν έχετε παραλάβει ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.